Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
nieokreślona
(4)
Placówka
Biblioteka Wijewo
(3)
Biblioteka Brenno
(1)
Autor
Berger Stanisław
(1)
Galiński Tadeusz
(1)
Secomski Kazimierz
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Kucharstwo
(1)
Temat: czas
1901-
(2)
Temat: miejsce
Polska
(2)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Kuchnia polska / Stanisław Berger [i in.]. - Wyd. 25. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1984. - 798, [2] s., [64] s. tabl. kolor. : fot., rys. ; 25 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Wijewo
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 6 [Czytelnia] (1 egz.)
Biblioteka Brenno
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 6 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Wijewo
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 00 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Wijewo
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 33 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej